sâmbătă, 6 iunie 2009

PSD POLITIZEAZA PANA SI CLUBURILE DE PENSIONARI

Cataline...parca spuneai ca noi tinerii facem o altfel de politica!!!!
In Romania anului 2009 PSD a ales sa politizeze pana si cluburile pensionarilor! Astazi sambata, cu o zi inainte de alegeri, se pare ca acestia nu au de ales: ori nu mai aveti club ori votati PSD!Reamintim ca aceste cluburi au fost infiintate de catre Municipalitate din bani publici si nu in scopuri electorale!
Adăugaţi o imagine

3 comentarii:

 1. Cineva intreba pe un sait " de ce nu renunta basescu la ambitia de al desemna pe croitoru in functia de Prim-ministru" astfel s-ar debloca actuala criza politica. raspunsul a venit repede..

  "Tu ai renunta la interesul national pentru interesele individuale si de grup, gen Grivco. Daca ai renunta la interesele nationale si ai lasa tara pe mana hotilor te poti numi un tradator. Basescu are nevoie de sustinerea noastra ca sa poata sa infranga balaurul coruptiei care suge sangele acestei tari. Daca renunta el, nu mai avem nicio sansa. Deocamdata este singurul om care are o sansa sa scape Romania de tradatori si nu are voie sa renunte la aceasta sansa.
  Tara este pe ultimul loc in interesele lor.(PSD,PC,UDMR,PNL) Toti acestia au trecut pe la scoala de DEMAGOGIE a d-lui Voiculesc (antena 123)

  http://feeds.feedburner.com/DemnitarDemagog

  RăspundețiȘtergere
 2. http://parciu.blogspot.com/2010/03/intalnire-cu-studentii-de-la-stiinte.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Păi ce ai fi vrut, să le pedelizeze de moment ce le-au înfiinţat tot ei?

  :)

  RăspundețiȘtergere